Sidor

måndag 23 januari 2012

Sladdar lite varstans

Har fått igång dator och internet, och mobilen har fungerat hela tiden. Har även börjat läsa senaste Keppler-romanen, samt hittat ett uttag att ladda alla elektriska prylar i, så det ligger ingen nöd på mig.
Snart skall de plocka bort dropp slangen, så då blir det bara dräneringen från axeln jag skall konka runt på.
Förresten, den värsta (eller skall jag säga bästa) bedövningen har  börjat släppa nu. AJ!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Aaaowe, ser inte skönt ut... :(( hoppas op gick bra iaf, och att du inte får alltför ont nu när bedövningen säpper.. Krya på dig, eller vad man säger... :))

Fred Tihof sa...

Skönt att du har sysselsättning! Jag läser hypnotisören av Kepler nu och den är sjukt spännande. Kram på dig och hojta till om du vill ha kaffe sällskap när du kommer hem från sjukhuset ;-)

Anonym sa...

Och jag har totalt missat detta och satt och maila dig på jobb där jag fick autosvar, gick omedelbums in på bloggen och nu vill jag skicka massor med krya på dig kramar / Nina

Anonym sa...

Inte konstigt du har ont. De hänger upp armen i en ställning så att den dras ut från kroppen under operationen, så att det ska bli fritt fram i leden (min sjukgymnast berättade hur allt såg ut och hur jag låg under operationen). kommer ihåg att man var RÄTT mörbultad efteråt!!! hoppas du mår bra idag och att Mats tar ordentligt hand om dig! krya på dig!! kram Marie