Sidor

torsdag 20 januari 2011

What a day, del 2

Har ni läst om början p min dag? Läs det inlägget först är ni snälla.....
Nästa puck....
Skulle förbereda ett konferansrum för ett stormöte där runt 100 anställda i Landskrona skulle deltaga. I tillägg till detta skulle våra enheter i Mexico, Ungern och Detroit ringa in till mötet, samt ta del av presentationen via något som kallas Live meeting på datorn

Det första som händer när jag skall starta upp dator och projector är att det smäller till och projectorn blinkar och tjuter ett tag innan den blir helt tyst...
Inser efter ett tags tryckande att denna maskinen inte kommer bli sig själv igen - åtminstone inte på de 30 minuter som återstod tills mötet skulle börja, och lösningen blir att vända på alla 100 stolarna och starta upp projektorn längst bak i rummet (tillhör egentligen ett annat konferansrum som normalt sätt är avskärmad med en skjutdörr)

Nästa bekymmer.... ljudsystemet krånglar. Löser dig dock efter vi fått hjälp.

Trodde ni det tog slut där? Bekymmren menar jag... O-nej!

Datorn vi tänkte använda till presentationen och uppkommplingen av Live meeting gick inte att ansluta till Live meeting.
Så när det var tre minuter kvar tills mötet skulle börja fick vi starta upp ytterligare en dator! Fattar ni hur långsam en dator är att starta upp när man har en tid att passa?????

Men det gick ju bar till sisst :o)
IT-dramatik på hög nivå.....

Inga kommentarer: