Sidor

söndag 29 mars 2015

Ramar inköpt

Kanske lite överkurs att vara på Ikea och handla ramar när jag inte ens kan hitta mina underkläder i rådande kaos... Men lite belöning måste man unna sig.
Jag väntar ju in en leverans med tre konst-tryck, och då ville jag ha ramarna beredda, ifall vi nu har kommit så långt att det är dax att sätta upp grejer på väggarna när de levereras.
I detta inlägget hos Svart,Vitt och rött kan man se alla de tre jag har beställt - och många fler.

Och såklart har jag handlat nödvändigheter oxå, såsom lite saknade delar till garderobsinredningen, några lampor, köksgeråd och annat sköj.Garderobsinredningen även på min sida har nu blivit klar, så nu har jag oxå äntligen tagit tag i att packa upp mina kläder. Uppskattas kanske av kollegorna i morgon att jag inte kommer lunkande till jobb i samma kläder jag haft på mig i snart två dygn.

Jag är fortfarande ofärdig med att komma i ordning, så ni får faktiskt ha tålamod med foton. Men det kommer såklart - looooooovar
Detta har jag lyckat fånga på bild:


Lite bubbel på lördagkväll för att fira inflyttningen :)


Och premiäreldning såklart. 2 kommentarer:

SVA hos Camilla sa...


Hej!
Jag måste bara tacka dig för din underbara blogg. Vi har haft så mycket glädje av den under vår långa väntan på hus. Vi har fått tips om vad man kan tänka på, inspiration och ork att gå vidare med husplanerna. Nu när ni precis har fått flytta in har vårt eget A-hus levererats (idag)!
Stort tack från Camilla Fjällman (riddarebo.se)

Hege sa...

Tack så mycket :) Kul att ni haft glädje av den :)
Och lycka till med ert bygge. Det går så rackarns fort från den dagen huset kommer på plats, så passa på att njut - och var inte rädd för att ställa frågor eller påpeka om ni tycker något verkar konstigt. Ni betalar ju stora pengar, så ni har rätt att vara nyfikna :)