Sidor

fredag 30 maj 2014

Snart i ordning

Det har varit full fart senaste veckan. Var i Tyskland med jobb måndag och tisdag, och under tiden stod uppackningen stilla - först i går kväll började jag känna att vi kommit i ordning i lägenheten.
Efter några vändor till Ikea, och friskt användande av svordomar har vi nu fått upp lite förvaring till badrum och hall, och sakta men säkert har vi  packat upp det vi behöver för att leva ett vanligt liv.

Vi har en jättefin lägenhet.
Eller, nåja, jättefin är den kanske inte.... men den är helt ok. Och den har en härlig uteplats och inglasad uterum.


Här på undervåningen bor vi. 
Tre rum o kök, 74kvm. Trädgården är ungefär 3x8 meter.


Vi har köpt en pavlijong  på 3x4meter 

Uterummet är inte vidare stort, men vi tänkte göra det lite trevligt med växter. Så det blir dagens uppdrag... fixa uterummet!

Svägerskan kom förbi med inflyttningspresent / födelsedags present till Mats. 
Coolaste  skottkärran ever. :)

På tal om födelsedagar, så har vi avverkat ett par sådana oxå i veckan. Alexader fyllde 22 i onsdags, och Mats kom ytterligare ett år närmre 50 i går.
Grattis till två av männen i mitt liv!

Vi skulle ha åkt till Stockholm över helgen. Mats skulle sprungit marathon, och jag bara strosa.
Men Mats knä vill inte riktigt springa så långt visar det sig... och vädret i Stockholm skulle inte vara så bra över helgen. Så vi stannar hemma i stället.
Även om det vore kul att få en helg i Stockholm så måste jag säga att jag tycker det är skönt att vara hemma. 
Det har varit mycket på sistone, och kommer fortsätta rulla på i rasande tempo i några veckor till - så en helg att landa lite är inte fel. 
Vi måste kolla vidare på vad vi vill göra själv i huset, och vilka avsteg från standarden vi vill göra innan vi skriver kontraktet med entrepenören. Nu kanske vi kan få ro att sätta oss med det under helgen. 

Men först: iväg och handla växter!

Inga kommentarer: