Sidor

lördag 3 januari 2015

Tiden flyger när man har kul!

Lördag i dag tror jag... omöjligt att hålla koll på dagarna när man är ledig.  Sitter i soffan och har hets-ätit en pizza.
Trött i kroppen - det har varit en fysiskt ansträngande dag.  Men det har hänt mycket, så låt mig ge en resumé av senaste dagarna:

Under mellandagarna var snickarna på plats och slutförde all gipsning.
Det blev mycket gips över, i och med att vi har panel på många väggar.  Så i dag har 61 gipsskivor burits ut från huset och ner i vårt källarförråd i stan i väntan på att garaget är uppe och redo att gipsas.
Som om inte det skulle räcka så har vi flyttat våra innertaks-skivor till ryggås-taket från källarförrådet till huset.... Nästa vecka skall snickarna börja sätta upp dessa.

Stort tack till sönerna som ställde upp som bärhjälp <3 p="">

Den tiden vi har arbetat i huset sen nyttår har det varit fokus på panel. I kväll satte vi sista spiken i hall/allrum, Bilden ovan visar status under fredag.
Nu har vi bara gavelväggen i vardagsrummet kvar - men vi har räknat über-tokigt när vi handlade, så vi får åka iväg och shoppa mera i morgon. Surt - för panelen måste ligga i huset flera dagar innan för acklimatisering innan vi kan sätta upp den. Jag som hade hoppats kunna göra klart allt innan jag skulle börja jobba igen.
Nåja, vi hinner kanske måla klart de sista taken istället - så vi kommer minsann inte gå sysslolösa.

Inga kommentarer: