Sidor

tisdag 21 juli 2015

Flug-dejavu

Nu är garaget helt färdigmålat :)
Ja - foto kommer, men det är så stökigt runtom ännu, så jag vill få ordning innan de officiella färdig-fotona publiceras...

I och med att garaget är målat har vi nu oxå kunnat börja på ved-skjulet (som är en av förutsättningarna för att vi skall kunna få ordning)
I dag var det dax, och jag säger bara f********ck vad mycket flugor det var bakom garaget! Det var så jag fick mardröms-minnen av hur vi hade det när vi röjde tomten förra sommaren.
Det såg allvarligt talat ut som vi var med i någon dålig tecknad film med stora svarta moln som följde oss vart vi än gick.
En sak är i alla fall säkert - granntomten måste röjas på sly innan det blir aktuellt för oss att köpa ett spa-bad - för den ändan av vår tomt kan man inte uppehålla sig på längre tid utan risk för psykisk sammanbrott!

Men, utrustade med flugracket, myggolja och en stor portion fula ord så har vi nästan byggt klart vedskjulet.
Några knutbrädor, lite målarfärg och ett tak, så är det klart!


Ramen tar form. Vi kan inte bygga så djupt, för vi har bara en meter tomt på denna sidan garaget. Men ett lager ved får vi plats med. Här ser ni lite av att den röra vi skall städa upp i...
Har lånat lite yta på granntomten för att samla skräpet, men nu skall vi minsann snygga till :)


Såhär långt kom vi i dag. Gavelpanelen är på plats, de var redan grundmålade. Allt virke (och spik) vi har använt är rest-virke från hus- eller garagebygget, så det ända som kommer kosta är taket.
Billigt o bra tycker jag :)
Inga kommentarer: