Sidor

söndag 14 augusti 2016

Första dygnet med ny katt i huset

Alla husets medlemmar tog inte emot lilleman med öppna armar i går - Curry o Tuwa gillade inte alls att det kom en liten fluffboll som doftade okänt.
Och lilleman själv var väl den som mest protesterade mot de andra två. Mycket morrande och fräsande och resande av ragg blev det.
Dock gav Curry o Tuwa sig efter bara några timmar och tittade bara ointresserad på honom när han sköt rygg och hoppade sidlängs.
Roligast är nog att se när lilleman passerar en spegel. Han har fortfarande inte förstått att  det är honom själv och alla försvararinstikt väcks till liv.I övrigt fann han sig väl till rätta. Åt lite mat, gick på lådan och lekte med leksakerna.
När släckte ner för att lägga oss fick han nog lite hemlengtan, och gav från sig några små kyckling-pip. Vi tog in honom i vår säng och där höll han sig det mesta av natten. Provade sig fram på olika platser, lite hos mig och lite hos Mats.
Tuwa kom däremot inte in till oss i natt som hon brukar.

Vid 6-tiden i morse tyckte nog lilleman att det var dax att gå upp. Han hoppade upp på byrån i sovrummet - och där mötte han en annan katt i speglen..... Fräääääs ;-)
Sen gick han ut från sovrummet, och mötte Tuwa..... Fräääääs ;-)
Curry vaknade av oväsnet och kom yrvaket ut från Robins rum..... Fräääääs ;-)

Ny dag har börjat och vi ser redan ytterligare framsteg. Det här kommer gå hur bra som helst :)

Inga kommentarer: