Sidor

onsdag 9 september 2015

Is there anybody out there?

Hoppas allt är bra med världen runt omkring...
Allt är för övrigt bra med mig oxå - men jag lider av fullständig hundraprocentig motivationsbrist vad gäller att blogga. Ja, även motivationen att läsa andras bloggar har försvunnit.
Giter inte
Pallar inte
Inte därmed sagt att jag slutar blogga, men just nu får ni förtappade själar som fortfarande tittar in här nöja er med sporadiska inlägg tills lusten kommer tillbaks.

Det sista som har hänt på byggfronten är följande:

Slutbesked är utfärdat!
Vi hade ju en tvådelat kontrollplan för att slippa färdigställa garaget samtidigt som huset.
Nu har alltså även garaget blivit officiellt klart, och hela vart bygge är godkänt av kommunen.

Taket är på plats på altanen, skjutfönsterna likaså.
Återstår fasta fönster, lite mera brädor o listvärk och målning - samt takavvattningen.

Den platsbyggda soffan är påbörjad. Riktigt kul att bygga :)
Återstår ett par brädor samt målning. Vore kul att bli klar med den innan maken kommer hem från semester (Ja, han är alltså på Kreta och roar sig med sin dotter) så jag kan visa att jag har gjort något annat än att jobba och träna medan han varit iväg...
Såhär såg den ut innan jag började sätta dit brädorna... (nu läser ju han helt säkert detta...så där försvann den överraskningen!)


Förutom byggande - ja, då tränar jag.
Ryggen är inte bra att bygga med, eller att måla med, eller att luka i trädgården (dvs allt sådan jag verkligen skulle behöva göra!!!) - eller att ta på sig skor utan att sitta ner för den delen... men tillräckligt bra för nästan all träning.
Med undantag av några mag o ryggövningar så känner jag inte av något.
Tränar på mitt vanlig lokala gym, och håller pass där - och så har jag köpt ett månadskort på ett större gym i grann-kommunen för att få lite inspiration.
Oooooootroligt kul :)  Men det får nog räcka med en månad. Inte så värst roligt att köra 20 minuter för att komma till gymmet!
Har tappat 3kg sen min ångestfyllda invägning efter semestern, och tycker själv att magen har tappat en av bilringarna - och det i sig är ju en enorm motoivation-höjare.

Så - i ungefär samma banor kommer mitt liv rulla på framöver.
Jag tittar in här när jag känner för det, om ni lovar göra det samma!

Pussokram2 kommentarer:

Nya huset sa...

Kul att höra ifrån dig! Jag är här och läser och väntar. Men jag förstår om du inte riktigt har lust och ork nu när huset liksom är färdigt.

MultiMats sa...

Kommer snart hem och hjälper dig med uterummet!