Sidor

lördag 8 augusti 2015

Back to reality

Första jobbaveckan är avklarat, och det var väl ungefär som man kan förvänta sig. Massor av mail att gå genom för att bilda sig en uppfattning om vad som har hänt, och vad jag har framför mig.
Har redan förbrukat höstens kvot av svordommar, men i det stora och det hela så är det helt ok att vara tillbaka på jobb.

Mindre kul är doch min motsträviga rygg...
Skulle till naprapaten i måndags.
Trodde jag!
Men jag hade tagit fel på vecka, så jag var en vecka tidigt ute.
Nåja, bara att kämpa sig vidare en vecka till...
Sen, fredag eftermiddag ringen min naprapat och beklagar att hon måste avboka min tid på grund av inskolning på dagis. Så nu skall jag minsanna gå ända tills på torsdag.

Förbannar den bedrövliga ryggen som jag fått i arv! Eller förbannar att jag slarvat med styrketräningen under våren. Eller att jag inte var försiktig när jag jobbade i trädgården.
Något förbannar jag i alla fall!

Lite roligare saker;
Trädgårdsgille i Landskrona denna helgen. Gick en sväng i förmiddags och tittade på de fint dekorerade flottarna i vallgraven, samt kollade på vad som fantes till försäljning. Men som sagt ... ryggen... den skrek efter att få komma hem, så det det blev ingen lång utflykt.

Min favoritflotte var denna - och det visade sig att den var fleras favorit, för den vann tävlingen...


Nu är det dax att göra sig snygg och bege sig till årlig sommarfest hos vänner i skogen.
Inte vår skog - men den lite större Saxtorpsskogen. Ett par öl så blir nog ryggen smidig som en gasell igen...

1 kommentar:

Annette sa...

Aj aj... Jag har också haft ont i ryggen, eller snarare så hade jag huvudvärk som var hemsk. Fem gånger hos massör så fick hon bort de värsta spänningarna mellan skulderbladen och i nacken, ja i hela kroppen faktiskt... För mig är inte kroppsarv orsaken, det är snedhet pga bilolycka för en livstid sedan. Men under trettio år har jag aldrig haft ont av det, men nu... Sambandet var utebliven styrketräning under tjejernas sommarlov. Jag som alltid tränat för att det är roligt, insåg nu att jag måste träna för att hålla kroppen i skick. Så, nu kör jag på igen :) Hoppas du också mår bättre? Kram