Sidor

fredag 31 december 2010

De gångna 12...

Året som gått:
 • Min första reflektion är att detta måste ha varit det snabbaste året i mannaminne..... är det ett tecken på att jag börjar bli gammal`?
 • På tal om gammal.... fyllde 40 i somras och maken överaskade mig med en weekend i London.
 • Äldsta arvingen fyllde 18år, och jag var stollt och rörd.
 • Yngsta arvingen går sista året på högstadiet - och det har hittills varit ett mycket bra skolåre. 9 års oroligheter verkar vara förbi. Det är jag oerhörd tacksam för.
 • Det har varit ett riktigt bra träningsår. Har hittat min plats på gymmet i Häljarp. Tycker det är riktigt KUL att träna.
 • Vikten.... tja, den har inte minskat propertionerligt med hur mycket jag har tränat i alla fall....blir nog tillfälle att komma tillbaka till detta ämnet....
 • Familjen (tja, kanske bara jag och Mats) har varit med i en Klimat-grupp. Första halvåret var vi mycket aktiva. Hösten hat inte varit lika intensiv, men vi har alla verkligen ändrat vårt miljö-bettende på många områden. 
 • Äldsta flyttade till sin pappa på heltid. Jag är väl inte helt glad med vare sig beslutet eller motiveringen, men jag har lärt mig leva med det.
 • Jag scrappar en del. Älskar verkligen min nya hobby, och har till och med fått en egen scraphörna.
 • Fotograferar gör jag oxå. 2010 debuterade jag som bröllopsfotograf.
 • Bytte yrkesbana från logistik till IT.  I början undrade jag verkligen om det varit ett klokt beslut, men de senaste månaderna har jag börjat hitta min plats och göra tjänsten till min egen och jag stortrivs.
 • Vi har varit alla fem i Egypten. 5:e året i rad för mig och Mats. Älskar det stället!!!!! Kommer tillbaka, fast inte nästa år, för vi måste spara lite pengar nu.
Låter jag överdrivet positiv?
Kan inte hjälpa det - jag har helt enkelt insett att jag har det jäkligt bra. Visst skulle jag kunna hitta några negativa punkter att dra fram - men de är bara bagateller i sammanhangen.
Jag menar - vad mera kan man önska sig än att barnen har det bra, man är ekonomisk trygg, har världens bästa make och at man själv har hittat rätt i tillvaron både privat och yrkesmessigt.
Jag är en lycklig och lyckligt lottad människa. Tack för det!
Och tack för mig 2010!
Kram på er allihopa

Dagens outfit

Försökte hålla imot

Hade tänkt att låta bli att önska alla ett gott nytt år på bloggen.
Alla gör det.
Alla sätter in bilder av fyrverkerier, eller skumpaflaskor. Tror jag gjorde det själv förra året.
Så jag tänkte att jag låter bli, så slipper ni läsa ytterligare ett inlägg med Gott nytt år bla-bla-bla.

Men jag kunde inte låte bli. Måste säga det....
Gott nytt år på er allihopa därute -Till er som bara råkar titta in, och till er som besöker mig regelbundet.

Nu skall denna kropp tvagas i duschen, sen bär det av på nyttårsfirande i stan.

Inga raketer däremot - med det har jag inga problem att hålla imot.

Tisdagsskiss hos Magdas v52

Gjorde en LO efter Anna/Amis skiss som var Magdas tisdagsskiss denna veckan.
Såhär var skissen:

Och såhär blev min LO.
Fotot är från en grillkväll hos svägerskan i somras. Gillar hur man ser ljus-strålarna på fotot (syns bäst om ni klickar på det så det förstoras).
torsdag 30 december 2010

Ny favorit

Än är det 2010 och på något vis eskalerar alltid mitt ätande när nyttår närmar sig. Varför blir det så? Tror jag på något vis att alla kalorier nollställs vid tolvslaget i morgon? (men visst vore det härligt om det var så???)
I alla fall... Just nu frossar jag i brända mandlar och Kanelmandlar med choklad.
De sistnämnda är ett kulinarisk mästerverk!!!!! Choklad och kanel! Helt enkelt jävligt gott!!!

Prao

En LO på yngsta sonen när han gjorde sin Prao i 8:an
Jag har följt en skiss - men kommer inte ihåg varifrån!!! Attans, måste bli bättre på att komma ihåg mina källor.  Om någotn känner igen upplägget i LO'n så hojta till....

onsdag 29 december 2010

Creative Scrappers #134

En LO gjord efter skiss #134 hos Creative Scrappers. Hämtade massor av ideer från inspirations-alsteren (speciellt Frances Sylvia )  Kolla in alla dessa läckra LO's HÄRBilderna är från Göteborgs varvet 2010, och en av mina Lindome-tjejer, Isabel är den söta modellen.

Ääääälskar att vara ledig...

Tänk att jämt kunna ha sovmorgon och obegränsad med scrapptid...

Denna veckan har jag endast jobbat några timmar varje förmiddag - och det från soffan här hemma. Har haft massor av scraptid!!!
Och i morgon tänkte jag forsöka mig på att fota det jag har gjort.
Men i dag blir det något tidigare scrappat och fottad. Som de sista julkorten till ex.Och Julkortet till Angeliqa... Hennes uppdrag till mig löd:
Storlek 15x15 cm
Shabby Chic
Glitter
Resept på något gott
Något personligt

Detta blev resultatet:


Bakom "Bakdörren" döljer sig ett recept på Snickers, och det personliga är en sommarbild på oss två med påklistrade tomteluvor.

Måste skärpa mig

Har tryckt i mig godis och chips och annat rackartyg hela julen. Så i kväll satsar jag på frukt..
Fruktcoctail på burk
Päron på burk
Ananas på burk
Och "lite" glass på det!

Och så intalar jag mig själv gång på gång att det är frukt, och frukt är nyttigt...

Ser ni likheten med förra inlägget?

Vi städar i garderoben.....

tisdag 28 december 2010

Dagen

Sicken speckad dag jag har haft - med en intressant twist oxå...

Sov till 8.30 och satte mig direkt i soffan för att jobba. Unnade mig själv en jobba-hemma-halvdag för att rensa och sortera lite i mina mail som verkligen samlats på hög senaste månaderna.

Vid 12.30 åkte jag till stan för att handla inför middagsbjudning, samt dumpade sonen hos frissan. Sedan hem och förbereda middag.

15.00 kom gästerna och 15.30 satte vi oss till bords. Vi hade en tidig midag dels för att jag skulle träna klockan sju, och dels för att gästerna har småbarn, så de skulle ju hem i säng.

Ungefär vid 16.00 - halvvägs in i mitt andra glas vin (ja, jag vet, men det är ju trots allt jul...) slog det mig..... Vad-i-hela-fridens-namn-är-det-jag-sitter-här-och-dricker-jag-skall-ju-träna-i-kväll!!!!!

Kämpade med mig själv i några sekunder, men var stärk nog att låta träningen vinna. Klapp på axlen :o)

måndag 27 december 2010

Fikapaus

Men inte vilken fikapaus som helst, utan en mitt-i-ett-spinningpass-fikapaus!!!!!
Dagens spinning bjöd på två block på ca tre kvart med en liten energipåfyllning imellan.
Fikabordet bjöd på bullar, nypon och blåbärsoppa, saltgurka, pepparkakor och choklad. Jag fick titta mig om efter dolda kameror så det inte var en inspelning av Biggest Looser där de tränande utsattes för frestelser. Hittade ingen kamera, så jag satsade på een chokladbit....

Mellandagsrea 2

Jag har oxå shoppat på mellandagsrean :o)
Har köpt en ny extern hårddisk. Det skall bli en backup-hårddisk, dvs den skall innehålla kopia på vad vi har på våra andra externa hårddiskar.

Jag har ju ofantliga GB med foto på min hårddisk. Fram till 2005 har jag sparat ner backup på cd. Men sen dess har jag - av ren latskap skall tilläggas- inte gjort några backup.
Så om min hårddisk går åt helvete så försvinner oxå alla foto jag tagit de senaste 5 åren. Ingen kul tanke, och det har plågat mig lite -  men forfarande.... ingen backup..... (latmasken ligger djupt rotad i min ryggrad)

Men, nu har jag altså gjort slag i saken.
En liten låda med plats för 1TB foto är inköpt för 599,- på Elgiganten i dag.  En billig peng för själafrid skulle jag vilja säga.
Nu skall jag bara göra backupen oxå....

Mellandagsrea 1

Gav oss ut i mellandagsrean i dag. Yngste arvingen köpte en ny laptop.  Visst verkar han glad och nöjd där han sitter?
Han har haft stationär dator de senaste åren, och det har varit ett evindeligt kånkande när han skall till och från sin far varannan vecka.
Hans förra laptop, som var mer eller mindre (mest åt det senaste) funktionsdugliglåg i trappan då en av katterna fick för sig att springa i fötterna på Mats i samma trappa.... Mats fick välja om han ville trampa på katten eller laptopen.

Huvudvärk!!!!

Känns som att hjärnan skall sprängas i bitar på mig.
Har ätit, druckit vatten, sovit en stund och druckit kaffe.
Nu har jag även tagit en huvudverkstablett och håller tummarna på att det skall ge med sig inom det närmsta, annars ryker spinningpasset i dag lång väg.

söndag 26 december 2010

Vart tog jultrafiken vägen?

Hade knappt trafik på väg till Norge i torsdags, nu är vi på väg hem och såhär ser det ut på E6 - inte en bil....

lördag 25 december 2010

Oplanerad träning

Helt oväntad hade Inger en motions cykel i förrådet, och jag fick en timmes bonusträning jag inte alls hade räknat med under Norgebesöket.
Känner mig rätt nyttig och kan nu med gott samvete sätta i mig några chokladbitar till :-)

Juldagen

Vi gör ingenting. Bara ligger i soffan och degar. Tittar på tv, slösurfar och löser korsord. Precis som juldagen skall va. Mats har varit ordentlig och gått en promenad men jag ser ingen mening med det.... Det är kallt, och jag trivs bättre inne värmen vid julmarsipanen...

fredag 24 december 2010

De är stora nu

Inte tal om att jag stryker deras kläder längre- inte ens på julafton.....

Min favorit

Ferdinan på norsk tv nu, hinner med en på svensk tv oxå innan det är fax att åka iväg på julmiddag. Vilken är er julaftonsfavorit?

torsdag 23 december 2010

Same procedure...

I Norge sänds den på lilla julafton. Och den är faktisk rätt kul.... I alla fall när man inte sett den på många år

Killarna oxå installerade

Ordningen återställd, killarna är uppkopplade till internet. Jag likaså.... Och jag hjälper pappa med grejer på hans dator. Nästan som att va på jobb;-)

In i värmen

Framme efter ett antal timmar i bil.

Halvvägs

Har just haft lunchstopp strax norr om Göteborg. Nu fortsätter vi norrut. Vägarna är torra och fina och det är nästan ingen trafik. Ingen grund att oroa sig för oss med andra ord.

Julkort

Jag har inte viljat visa flera julkort på bloggen före vi kom lite närmre jul, vet ju inte vem som tittar, och det är roligt om inte alla har sett sina kort innan de fått dom...
Men nu borde väl allt ha kommit fram tycker jag, så här kommer några av de jag inte visat tidigare:


onsdag 22 december 2010

Senaste dygnet

Såhär har mitt senaste dygn varit:

Tisdag kväll:
Lämnar jobb glad i hågen för att jag trodde vi hittat lösningen på ett bekymmer vi haft en längre tid.
Kommer hem och Mats meddelar ett ett vattenrör har fruset.
Propparna går, för vi kör värmefläcktar på full gas för att forsöka värma upp rören så de skall tina.
Mail börjar trilla in från jobb - problemet är inte löst i alla fall.
Testar själv, och det som tidigare fungerade för mig fungerar nu inte längre.  Smäller knytnävarna i datorn några gånger och svär högt.
Problemet försvinner inte - däremot slutar Internet Explorer att fungera.
Lägger mig och sover skitdårligt.

Onsdag morgon:
Vaknar och rören är fortfarande frusna.
Mats skall köra mig till jobb, för värmefläkten i hans bil fungerar inte - väntar på att lagas för flera tusen efter nyttår - så han behöver min bil under dagen.
Då startar inte min bil!!!!!!!!

Känns som det inte helt var min dag va?????

Men...........
Sen lossnade det.....

Först startade bilen!
Sen kom IT på en Workaround på vårt problem!
De hittade dessutom felet på min internet explorer - (och det var inte orsakat av mina knytnäver)
Och som grädde på moset meddelade Mats att isen i röret hade smält och elementet fungerade igen.

Nu blir det julefrid i alla fall :o)

Har fått en finne

Den är stor och sitter mitt på hakan - och den har säkert kommit för att jag ätit så sjukt mycket godis på jobb i dag!!!!!!!!!

Mina tomtenissar :-)

tisdag 21 december 2010

Det är kallt nu....

1-2-3-4......

...muggar på mitt skrivbord.... Dricker jag för mycket??
Och ja, de är mina allihopa. Och nej, bilden är inte arrangerad!

måndag 20 december 2010

Detta är ett förprogramerad inlägg.....

Just i detta nu... dvs i detta nu då inlägget publiceras, sitter jag på en spinningcykel.
Inte så konstigt.
Har gjort det förr.
Men ändå inte....
Vanliga spinningpass är 45minuter. Eller 60 minuter om det är ett långt pass.
Nu skall jag spinna i 90 minuter!

Ja, jag ville bara meddela er. Ifall det inte kommer några inlägg på måndagkväll så kan det altså bero på att jag är en smula trött eller nåt.

söndag 19 december 2010

Raketalternativ

Har i många många år tyckt att raketer och smällare varit något ordentligt skit.
I dag fick jag ett tips om Thailändska rislyktor.
Wooow... tänk va fint det skulle se ut om alla skickade upp dessa....
Och för inte att snacka om hur tacksamma allt husdjur skulle va - och hur mycket miljöskadliga ämnen vi skulle låta bli att spritda ut.

Nu vet jag inte om dessa lyktorna verkligen fungerar - om man får dom att lyfta menar jag - men det är väl vart ett forsök, så i år blir det rislyktor på nyttår för mig. Och kanske ett tomtebloss :o)

http://www.coolstuff.se/Khom_Loy


Förstår inte hur du hinner!

Kloppan kommenterade på min Scrapblogg; "Jag förstår inte hur du hinner!"
Svar: Jag har en fantastisk mann, stora barn och är duktig på att multitaska.....

Vad lägger jag tid på egentligen?

Jo, jag jobbar ju - och sen tränar jag.
Men utöver det?

Jag behöver i praktiken aldrig handla.  "Linas Matkasse" levererar hem det vi behöver, och det som behövs utöver detta tar Mats hand om.

Jag gör rätt sällan middag. Mats eller barnen tar hand om det oxå.
Vi städar mycket sällan måste jag erkänna, så det lägger jag heller ingen tid på.

Barnen är så stora att de klarar sig själva, och dessutom har de inga fritidsaktiviteter, så jag sitter inte hela helgerna i en idrottshall.

Jag tittar nästan aldrig på TV - och gör jag det så är det samtidigt som jag gör något annat (som att pilla med datorn). Likadant med böcker - Ljudböcker gör att jag kan göra något annat samtidigt.

Summa summarum så blir det alltid en timme eller två över varje dag där jag kan göra vad jag vill - och denna tiden fyller jag med scrapbooking eller något dator-relaterad.

Har gått varm i dag....

Ja, nu är väl värme lite av finessen med ett strykjärn- men ni förstår vad jag menar eller hur? Jag har strukit i storleksordningen 30 skjortor/tröjor/toppar (bara mina kläder). Helt plötselig så har jag massor av kläder att ha på mig. Skall nästan bli kul att klä sig i morgon:-)
Kan även meddela att vår strykbräda knarrar och gnisslar, men ta det absolut inte som ett tecken på att jag behöver en ny!!!!!!!!! Strykning är bland det tråkigaste jag vet - och efter dagens övning kan jag meddela att det utan tvivel var sista gången jag strök detta deceniet.

Trött födelsedagsgris

Skulle hälsa på Lucas som fyller 3 år i morgon, men han sover ju hela tiden.....

lördag 18 december 2010

Sur tjej


Sofie var inte på sitt nästa humör när denna bilden togs - men söt som socker är hon i alla fall!
LO'n är gjort efter Tettis tisdagsskiss hos Magdas

Vi gör det lätt för oss

Kvällens middag är inhandlad .en kön i kassan är så lång att vi hunnit baka själv på halva tiden...

Jesus se nu vad du har gjort!

Julstressad..... Och har inget att stressa över. Enda jag skall göra är att köpa några sketna julklappar.  Denna låten passar in på hur jag känner inför julen just i dag!

fredag 17 december 2010

Shabby


En Shabby shic LO som jag är riktigt nöjd med. Ja, för det första är min systerdotter så fantastisk vacker, men oxå med själva resultatet. Jag har använt många av de fina grejerna jag fick i pris från Magdas.
Och dessutom..... Detta inlägget är gjord från min mobil! Jag har Photoshop så jag kan beskära direkt :-) Ja, färgerna blev inte perfekta, och LO'n blev helt krokig - men jag ville så gärna testa redan nu i kväll.... Hoppas på lite bttre foto under normala ljusförhållanden...

Såld....

Min arbetsplats har sålts (se HÄR) Vi skall bli del av en stor amerikanske konsern.
I stället för att splittas från vår förra konsern och bli eget bolag på börsen som vi arbetat mot senaste halvåret, blev det i dag offentliggjort att vi köpts upp.

Vi köps inte för att vi är i kris och behöver hjälp. Vi köps för att vi är så jädrans bra, och vår nya ägare ville verkligen ha del av vår expertis och vår framgång.
Och jag känner mig faktiskts rätt så stolt av att vara del av detta.
Märklig känsla... att vara stolt över sin arbetsplats. Jag är bara en liten obetydlig bricka i företaget, men i dag känner jag mig stor och betydelsefull...
Bara en liten himmelsblå pusselbit i ett flera hundrabitars pussel, men ändå så viktig för att få en komplett tavla.
Ojdå, nu blev det poetiskt här.... men skit samma - stolt och glad och hoppfull inför framtiden är jag i alla fall!

Ljusstake

Det har inte blivit så mycket julpynt hos oss i år. Tex så har jag inte ens gjort en riktig adventsstake. Men min provisoriska lösning med fyra blockljus på vart sitt fat blev så snygg att jag behåller den julen ut !

Ny vy

Utsikt från mitt nya kontor. Fint va?

Några enklare LO's

Arbetet med 2010-albumet pågår för fullt, och för att inte sitta kvar med alla svårscrappade foto till sist tvingar jag mig själv att skrappa någorlunna kronologisk.
Här kommer några utfyllnads LO:torsdag 16 december 2010

Julmys

Har haft den årliga jullunchen på jobb i dag.
Och så fick vi julklapp av företaget: en ask med gräddkolor som säkert innehöll 100.000 kalorier!!!!! Samt att företaget skänkt pengar till föreningen Friends - som verkar mot mobbing. Det gillar jag! Hellre att pengarna går till någon som behöver det, än att jag skall få nåt jag troligtvis inte behöver.
Och vad gör jag nu då? Jo, jag sitter här med min tredje kopp glögg och har det bra :-)

Tisdagsskiss hos Magdas


Till denna tisdagsskissen gjorde jag denna LO'n om mina fina jobbakompisar.

Nytt test

Gör ett nytt försök med mobilbloggningen. Ni är lyckligt ovetande om alla mina försök, för jag har raderat de misslyckade testerna,. Men just nu är jag vid gott mod och tror jag skall kunna lyckas... Stannar detta inlägget kvar på sidan har jag lyckats - håll tummarna.
På bilden ser ni söta Agge som gör tummen upp för sin telefon.

onsdag 15 december 2010

Ute i god tid....

Jag tycker inte om att vara sen!  Ändå känns det som att jag blir sämre och sämre på att passa tider.

Zumba i dag!
Kvart i sex satt jag fortfarade i soffan och kollade jobbamail. Blev något förvånad då jag fick ett mail just då från min kollega, tillika Zumba-instruktör.
Sitter hon på gymmet och jobbar tänkte jag? För om hon sitter på jobb nu så lär hon ha svårt att hinna i tid.
Själv slängde jag ihopa mina saker och ven iväg som en oljad blixt. När jag rusade från bilen till ingången på gymmet hann jag registrera att kollegans bil inte stod på parkeringen.
Jaha....hon kom inte ifrån jobb... då blir det ingen Zumba i dag då :o(
Från receptionen tittade de förvånad upp när jag förvirrad virvlade in som en nysläppt fis i en rotting-fatölj.
Det blev tyst ett tag medan vi tittade på varandra och hon tog fram bokningspappret där det med stora siffror stod 19.00......
Men som sagt... jag tycker inte om att vara sen  ;-)

Mina fina tjejer

Har scrappat en del senaste månaderna. Ja, nu snackar vi inte proffsnivå - men för att vara mig, och med tanke på mitt jobb och hur mycekt jag har tränat så har det blivit förvånandsvärt mycket tid över till scrap.
Denna dubbeln av mina favorit-tjejer till exempel. Båda är gjorda efter skissutmaningar på nätet - en hos Creative Scrappers, och en hos Skissedilla. Men jag deltog aldrig i utmaningarna, hade de bara som inspiration

Forsöker blogga från telefonen

...men det blir messt kattskit av det.
Irriterad nu.
Men här är i alla fall bilden jag ville visa - min trippel-strike på bowlingen förra veckan.  Är ni imponerade, eller är ni imponerade?tisdag 14 december 2010

En till från träffen hos Christina

Hade visst en till LO från träffen förra helgen. Mats fick akupunktur för sin onda rygg - och det hjälpte....

måndag 13 december 2010

Hos Christina

För någon vecka sen så skrappade vårt lilla scrapgäng hemma hos Christina. Jag gjorde dennna dubblen med förra vinterns foto. De härliga stjärnorna lärde jag mig av Helena på Scraproom-träffen. SÅ enkla, och SÅ effektfulla.
Såklart lärde jag det vidare till Christina och Agge och de var lika frälsta som jag....
Snöflingorna är från Silhouetten, och så är det uppiffade med glitterlim - min nya favorit - passar perfekt till jul och vinter!
söndag 12 december 2010

Lyckan är fullstandig....

Ibland skall det inte så mycket till för att göra mig glad....

När jag satt och planerade min nypremiär inom träningen såg jag att vårens schema var släppt.
Förutom att Spinn/Styrka är flyttat från måndag till onsdag och därmed krockar med Zumban - så är schemat helt okey.
Och det bästa av allt är att nästan alla pass jag brukar vilja gå på har flyttats till den tidigare tiden!!

Hurra  - Nu slipper jag käka middag klockan 20:30 på kvällen :o))

Nu är motivationen på topp igen!!!!

I morgon skall det tränas!  OYes!

Som ni sett så har jag haft en tränings-svacka på några veckor. Det började med at träningen krockade med alla inplanerade kvällsaktiviteter som brukar infinna sig i November/December.
Sen har jag haft så sanslöst mycket på jobb att jag fick offra träningen för att hinna med.
När man sedan inte har tränat på några veckor hittar man lätt nya ursäkter.
Men i dag känner jag att motivationen har kommit tillbaka.
Och jag och Mats har ingått deal om "Biggest Looser Häljarp 2011" Med start 1. Januari skall vi ta tag i våra liv....
Men jag tjuvstartar och börjar redan i morgon. Gymmet lockar, även om jul-schemat är en skral historia med nästan enbart spinning.

Hur kunde jag glömma...

LO'n från inlägget från Scraproom-träffen ( den med Lucas) var med i en av utmaningarna på Scrapträffen - den utmaningen där de drog en vinnare.
Och varför inte...jag vinner ju på alla andra utlottningar, så varför inte på denna oxå :)
Detta fina paketet fick jag


Och denna goodibagen fick vi. Lite brads, biljetter, vellumfickor och minisiffror (fast de ligger längst bak, så de syns inte på bild.)


Längtar till nästa träff 2:a Januari. Då blir det mera kurs, utmaningar och massor av scrap :o)

Helt klar!

Jag har gjort klart alla årets julkort. Förvisso skall jag bara skicka 15 kort - men ändå...
De är scrappade, addreserade och frankerade. Återsåt endast att lägga dom på lådan.
Upptäckte att 15x15 kort inte får plats i postens julpåse - men det är inte mitt bekymmer...

Jag visar upp lite kort närmre jul - vill ju inte att alla kort skall ha visats upp innan de kommit fram till mottagaren.

lördag 11 december 2010

Bless me father - en gång till...

Jag insåg innan att det är över två veckor sen jag tränade senast. Det är lång tid....
Det är så lång tid att nu känner jag ingen som helst behov av att träna. Skulle kunna ligga kvar i soffan i all evighet utan att det skulle göra mig någonting.
Dax att rycka upp sig nu kanske....

Titta vad jag hittade...

Sitte för tilfälle och scrappar julkort till min väninna Angeliqa.  Vi brukar ge varandra lite utmaningar, och  till hennes julkort har jag fått vissa riktlinjer. Det är roligt att lägga lite extra tid när jag vet att hon uppskattar det hon får. Såklart kommer resultatet upp här senare...

Likadant var det när hon fyllde år i somras - då fick jag oxå en utmaning (som jag faktiskt fick tidigt på våren - men trots det gjorde jag kortet i sista sekund...)
Detta kortet hittade jag foto på i dag, så då kan jag ju passa på att blogga det istället...
Hennes krav den gången var att det skulle vara ett kort vikt i många delar, det skulle innehålla rosa, blommor och en bildpå oss tilsammans.